новини детски

Начало | новини детски | Остават два дни до най-голямото благотворително събитие „Вечер на добродетелите 2017“

Остават два дни до най-голямото благотворително събитие „Вечер на добродетелите 2017“

Аз детето | 2017-10-20

Остават два дни до най-голямото благотворително събитие „Вечер на добродетелите 2017“

Само два дни остават до най-голямото за годината благотворително събитие на фондация „За Нашите деца“ – „Вечер на добродетелите 2017“, което ще се състои на 23 октомври в Sofia Event Center, Paradise Center от 19.30 часа. Водещи на магичната Вечер ще бъдат актьорите Елена Петрова и Кирил Ефремов, а участие в арт програмата ще вземат световноизвестни български артисти – Марио Хосен, наричан „българският Паганини“, поп изпълнителят Миро, илюзионистът Валери Иванов – Жокера, както и Калин Вельов и група Funky Miracle.

В традиционното благотворително наддаване, водено от неподражаемия Игор Марковски, под светлините на прожекторите ще влязат стойностни произведения на изкуството и предмети със специална история като картина на Петър Мичев, плоча с автографите на EUROPE, броеница, подарена от Вселенски Патриарх Вартоломей I, тениска на Антони Марсиал от националния отбор на Франция и други. Гостите ще имат възможността да наддават и за уникални преживявания, като приготвяне на меню и вечеря заедно с шеф Манчев в неговата професионална кухня, пред-Коледна традиционна немска вечеря за 10 души в резиденцията на посланика на Германия в България, готварска сесия с професионалния готвач на Британското посолство, в резиденцията на Н. Пр. Ема Хопкинс с тематика – традиционни коледни сладки и ред други уникални преживявания. Много приятни изненади очакват нашите най-скъпи гости, приятели и добродеятели.

Вечер на добродетелите 2017“ е посветена на ранното детско развитие, а не на оцеляването и базовите нужди на децата. Каузата на тазгодишното издание е играта, защото след любовта и сигурността, тя е най-добрият стимул за развитието на едно дете. Играта е ключовият начин, чрез който децата в ранна възраст (0-7 години) опознават света и учат. Тя е право на всяко дете, а не привилегия.

С набраните средства фондация „За нашите деца“ ще реализира програмата „Аз играя и мечтая“, с която ще насърчи развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова семейна среда, и ще укрепи връзката с възрастните, които се грижат за тях.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град