конкурси

Начало | конкурси | Станете част от „Колите 3“ и спечелете награди

Станете част от „Колите 3“ и спечелете награди

Аз детето | 2017-06-08

Станете част от „Колите 3“ и спечелете награди

Огромни благодарности на всички участници за страхотните рисунки. Наистина успяхте да ни накарате да се почувстваме като част от „Колите 3“. Рисунките ви са повече от страхотни. Сега дойде и времето за награди, много бихме искали да дадем на всеки един от вас, но пък така няма да е истински конкурс нали? Независимо дали печелите нещо или не, трябва да знаете, че вече сте спечелили, защото сте страхотни, а това е най-важно от всичко.

Но все пак щом имаме награди трябва и да ги раздадем. И така, прекрасните награди предоставени от партьорите ни от „Форум Филм“ получават:
Силвана Славчева;
Боян Ганев;
Серафим Ковачевич;
Георги Асенов;
Гриша Христов;
Катерина Микова;
Ралица Драгнева;
Радостин Стефанов;
Мартин Милчев;
Невена Лонгозова;
Виктория Тодорова;
Доминика Микова.

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят трите си имена, точен адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите. А всички вас ще очакваме отново в нашите конкурси и на сайта ни, защото сте страхотни!

* * *

На 16-ти юни 2017 Маккуин Светкавицата ще влети с шеметна скорост на големия екран за най-новото си приключение известно под името „Колите 3“. В новия филм любимецът на всички деца ще се изправи пред най-голямото си предизвикателство. притиснат от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно завземат спорта. Маккуин преживява сериозна катастрофа, след която вече не е същият.

Светкавицата ще трябва да вземе съдбата си в собствените си гуми и отново ще докаже, че нищо не е приключило, докато той не реши. За да се върне отново в играта и пак да бъде номер 1, легендарният състезател ще трябва да се довери на помощта на надъханата млада лъскава спортна кола Круз Рамирез, която работи като техник на състезателни коли и има собствен план как да му върне шампионската титла. Маккуин не забравя и завета от своя учител – мъдрия и опитен Док Хъдсън. Невероятният Хъдсън Хорнет, трикратен победител в състезанията за Купата Пистън, дава на младия състезател най-ценния съвет – как да се справя с опасните и неочаквани завои и обрати в своя живот. За да докаже, че Номер 95 има още какво да даде на света и автомобилните състезания, Светкавицата ще подложи на тест сърцето си на шампион, впускайки се в състезание с много по-млади, модерни, бързи и тунинговани коли.

Звучи толкова страхотно, нали? Но знаете ли, че и вие можете да станете част от това невероятно високоскоростно приключение и то още сега! Чудите се как ли? Много просто – обичате да рисувате, в това не се съмняваме. Така че с нашите любими партньори от „Форум Филм“ ви предлагаме едно интересно предизвикателство. Замисляли ли сте се някога каква кола бихте били вие? Каква марка, как ще изглеждате и какво бихте правили ако попаднете в света на „Колите“. Каква ще е вашата роля във филма? Не сте? Би било хубаво да го направите, защото само така ще можете да участвате в страхотния ни конкурс! Представете си, че сте приятел на Маккуин Светкавицата или пък негов противник или пък няма Маккуин, а вместо това главният герой сте вие. Представете си как бихте изглеждали: като зелена спортна кола с красиви лепенки, голям камион или пък красив мотор! Дали се състезавате или пък помагате на състезателите! А можете пък и да работите някъде в някой град като Радиатор Спирнгс! Оставете въображението да ви води. Накрая ни нарисувайте това, което виждате и сте готови!

Сега остава само да изпратите рисунката си на имейл info@az-deteto.com заедно с вашите име, фамилия и навършени години до 24-ти юни. Направите ли го ще имате възможността да спечелите страхотни награди от „Форум Филм“, а именно: шапка, тениска, тефтер с 3D ефект, чаша, която променя картинката си при затопляне, сенник за кола, пъзел или кенгуру за скачане и всичко това от „Колите 3“!

Сега какво чакате, започвайте да рисувате и не забравяйте, че „Колите 3“ ви очакват в кината на 2D и 3D от 16 юни 2017 г.

Своите рисунки вече изпратиха:
Виктория Кьосева, 12 г.
Ясмин Душева, 11 г.
Божидар Иванов, 7 г.
Георги Николаев, 9 г.
Елена Арсова, 9 г.
Катерина Микова, 7 г.
Доминика Микова, 5 г.
Виктория Тодорова, 10 г.
София Илчева, 9 г.
Николета Кузманова, 11 г.
Магдалена Николова, 9 г.
Серафим Ковачевич, 7 г.
Силвана Славчева, 9 г.
Ива Панкова, 12 г.
Радостин Стефанов, 7 г.
Георги Асенов, 9 г.
Стефка Христова, 9 г.
Милена Атанасова, 10 г.
Светла Огнянова, 10 г.
Ани Чолакова, 10 г.
Анелия Райчева, 10 г.
Невена Лонгозова, 11 г.
Гриша Христов, 12 г.
Мартин Милев, 5 г.
Адам Амр, 5 г.
Джазмина Амр, 5 г. 
Ванеса Иванова, 14 г.
Ралица Драгнева, 14 г.
Боян Ганев, 9 г. 

Изпратените рисунки можете да видите тук!



Коментари
46 коментара

gergana , ,

Публикувано на 08.06.2017

do kolko risunki moze da ispratim

От редакцията: Три.

Ели , 9 г.,

Публикувано на 08.06.2017

А може ли да участват и момичета?

От редакцията: Разбира се! Всеки, който харесва „Колите“ може да участва.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 08.06.2017

Извинете ако е нахално но ако съм една от печелившите може ли да го имате предвид че много ми харесва шапката

От редакцията: Да, ще го имаме предвид. :-)

Мими , ,

Публикувано на 08.06.2017

Имам идея за конкурс.Може да направите за Новите играчки спинери.Да нарисуваме спинер или да напишем за тях и наградата да са спинери .Ако идеята ви харесва я реализирайде по скоро че може скоро спинерите да излязат от мода.:-)

От редакцията: Здравей, благодарим за идеята. Стига да успеем да го организираме преди да мине модата, както казваш, ще го пуснем. Благодарим ти!

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 10.06.2017

Здравейте, имам идея за конкурс и се надявам да ви хареса.Мисля, че всички деца обичат да рисуват, а и вие го твърдите.Както и всички обичат да ходят и гледат кино.Дори скоро ще излезне новият филм"Колите 3".Не случайно пиша тук идеята си. :) Щом всички обичат да рисуват и гледат филми, защо да не направите конкурс, в който да нарисуваме любимият си герой от Дисни филмите в кината. ???? А за тези, които смятат, че не могат да рисуват добре(въпреки, че аз мисля, че всеки човек рисува хубаво) могат да опишат героя, който им е любим или да измислят някаква случка с него, също може да включат и нови измислени от тях.Просто идеите са много.За бройката в любимия герой няма ограничения. Надявам се идеята да ви хареса и да има такъв конкурс. Доскоро!Между другото вие сте супееер!!!

От редакцията: Здравей, Адриана. Предложението ти всеки да нарисува любимия си герой от филм, а не от точно определен е наистина интересно. Ще го запишем и се надяваме скоро да можем да организираме и такъв конкурс.

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 13.06.2017

Скоро ще има ли нови конкурси?

От редакцията: Да, тази седмица ще имаме още един. :-)

Мая , 11 г.,

Публикувано на 13.06.2017

Деца до колко години могат да участват

От редакцията: До 16.

ЕЛИ , 9 г.,

Публикувано на 14.06.2017

ПОЛУЧИХТЕ ЛИ РИСУНКАТА МИ?

От редакцията: Да, получена е.

Ясмин Душева, 11 г.,

Публикувано на 14.06.2017

Здравейте. Надявам се да сте получили рисунката ми. Преди време аз бях ви пратила идеи за евентуални конкурси но до сега не съм видяла нито една от идеите ми. Явно не са ви допаднали>?

От редакцията: Здравей, получихме я. Помним и идеите ти, напротив харесаха ни, просто понякога е трудно и бавно да се намерят подходящи награди и да се организира самия конкурс, но не сме забравили предложенията ти.

Starlight , ,

Публикувано на 16.06.2017

Имам идея за нов конкурс.Темата ще е за филма Лолирок.Всеки участник трябва да изпрати своя рисунка на любимия му герой или да нарисува свой собствен нов герой с кратък текст който описва нарисуваното като името и от коя планета идва има ли си домашен любимец ..... .Това е моята идея.Надявам се да се появи в сайта скоро.

От редакцията: Здравей, благодарни сме за идеята, звучи интересно, ще се постараем да има и такъв конкурс.

Starlight , ,

Публикувано на 16.06.2017

Много ви благодаря

георги , ,

Публикувано на 17.06.2017

имам идея за следващия конкурс може да е на тандърмен срещо тандърмен

От редакцията: Много ти благодарим за идеята.

петя иванова, 7 г.,

Публикувано на 17.06.2017

кога ще има нов конкурс

От редакцията: Когато свърши някой от сегашните два.

Н.Кузманова , ,

Публикувано на 18.06.2017

Сайта ви е супер но ако искате може да обмислите идеята за конкурс на Nickelodeon.Да направим рисунка или да напишем нещо за някой от филмите или самият канал.

От редакцията: Здравей, добра идея, ще се постараем скоро да направим и такъв конкурс.

мими , ,

Публикувано на 18.06.2017

Да идеята за конкурс на Nickelodeon е супер.

Ally , ,

Публикувано на 18.06.2017

Леле!От кога чакам някой да предложи конкурс на Nickelodeon

Emma , ,

Публикувано на 18.06.2017

Да...конкурс на Nickelodeon.Леле много искам да нарисувам някой от Рок училище!

Лили , ,

Публикувано на 18.06.2017

До.колко рисунки може?

От редакцията: Четири.

Лола , ,

Публикувано на 18.06.2017

Да!

Йонич , ,

Публикувано на 19.06.2017

Може за Никалолдеон

Николета , ,

Публикувано на 19.06.2017

Може ли ако се класирам сред печелившите да е всичко друго само Не и онова за кола защото нямаме кола и няма да ни е от полза

От редакцията: Ще го имаме предвид. :-)

Анинимна , ,

Публикувано на 24.06.2017

Колко дни след края на конкурса ще кажете победителите.

От редакцията: След 2 или 3 дни.

Катерина , 7 г.,

Публикувано на 24.06.2017

Много харесван чашата. Кога ще кажете кой ще изберете?

От редакцията: На 27-ми.

;-( , ,

Публикувано на 25.06.2017

Оооооо,нямам търпение не може ли да е по-рано.Примерно утре (26) МОЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

петя иванова, 7 г.,

Публикувано на 25.06.2017

сло жете рисуката

Ралица Драгнева , 14 г.,

Публикувано на 25.06.2017

Получихте ли моята рисунка? Изпратих я късно снощи и не съм сигурна дали всичко е наред.

От редакцията: Всичко е наред.

Vanesa , ,

Публикувано на 26.06.2017

Защо моето име и рисунка не са сред участниците??????

От редакцията: Здравей, днес ще бъдат. В момента обработваме и последните изпратени рисунки, между които и твоята. Затова ще обявим наградените утре. Всичко е точно, не се притеснявай.

:-) , ,

Публикувано на 26.06.2017

Към колко часа ще кажете победителите утре?

От редакцията: Между 10 и 11 сутринта. :-)

Ели , 9 г.,

Публикувано на 27.06.2017

Ами моята рисунка не ви ли харесва . И аз ли съм една от печелившите

От редакцията: Здравей, имената на наградените сме написали най-отгоре и напротив, всички ни харесват, точно там ни е проблема, ако може това въобще да е проблем. ;-) За съжаление просто за момента нямаме награди за всички, а много бихме искали.

:-( , ,

Публикувано на 27.06.2017

Не е честно.Аз си имах много хубава рисунка.Вие не по красота а с томбола.Това не е много честно.И понякога печелят хора които са си ги принтирали и оцветили.:-(`````

Ели , 9 г.,

Публикувано на 27.06.2017

Какъв ще е следващият конкурс? Имате ли някаква идея, защото ако нямате бихте могли да направите конкурс за Спондж Боб както ви предложих

От редакцията: Здравей, получихме доста идеи и предложения, но имаме и твоята предвид, и тя ще стане рано или късно. ;-)

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 27.06.2017

Здравейте.На 10 юни ви бях писала по–горе в коментарите идея за конкурс.Тя беше рисунка или разказ за любим герой от неопределен Дисни филм,който са го давали в кината. Сега искам да ви предложа наградите да са от “Форум филм“.Вие ще решите какви по–точно ще са. Надявам се да харесате идеята ми! Чао!

От редакцията: Здравей, идеята ти е чудесна, както и наградите на Форум Филм, затова разбираме защо предлагаш точно това. Те винаги ни предоставят интересни награди, когато имат възможност. Това обаче често се случва за нови конкретни филми.

Николета Кузманова , ,

Публикувано на 28.06.2017

Може на Никалолдеон да направите конкурс.Половината идеи за конкурс на другите е свързан с Никалолдеон .И с Спонждбоб и този за Тъндърмен срещу Тъндърмен и др.

, ,

Публикувано на 28.06.2017

Имам три въпроса: 1.Кога ще има нов конкурс? 2.За какво ще е? 3.Кога ще има ново нещо в "Да майсторя интересни неща,,?

От редакцията: Здравей, нов конкурс ще има между 3-ти и 5-ти юли. Все още обсъждаме точно за какво да бъде. Днес пуснахме нещо ново, скоро също ще има пак. Надяваме се идеите да ти харесват.

Ралица Драгнева, 14 г.,

Публикувано на 04.07.2017

Здравейте! Получихте ли данните ми!? Кога по-точно се очаква да дойде наградата ми и по пощата ли ще пристигне???

От редакцията: Здравей, получихме ги. Самите ние ще получим наградите на 5-ти (в сряда), така че до края на седмицата ще ги изпратим. По куриер ще е така че най-късно във вторник (11-ти) трябва да пристигне.

петя иванова, 7 г.,

Публикувано на 04.07.2017

да браво ивзинябв гоши

Ралица Драгнева, 14 г.,

Публикувано на 05.07.2017

Благодаря ви много за отговора и за отделеното време!!!

От редакцията: Няма за какво, а ние ти благодарим за търпението.

петя , 7 г.,

Публикувано на 07.07.2017

чодесна новина епизоди на сой луна

Ралица Драгнева, 14 г.,

Публикувано на 10.07.2017

Може ли да попитам, как ще разбера когато куриерът пристигне, защото не винаги има някого вкъщи, а аз не съм си оставяла телефонния номер???

От редакцията: Здравей, ще ти звънне по телефона преди да дойде, понякога пращат и смс ден преди това и към колко часа се очаква да дойдат. Имаме телефон, който си ни оставяла отпреди така че всичко е наред. ;-)

grisa xristov , 12 г.,

Публикувано на 22.07.2017

na grisa xristov kakva nagrada izpratixte che specelix ot toq konkurs

От редакцията: Здравей! Все още не сме, защото ни е необходим адреса ти и телефон на родител. Молим да ни ги изпратиш, наградата е при нас и те чака. :-)

ПЕТЯ , 7Г г.,

Публикувано на 26.07.2017

браво на тези които спечелиха обича да играя игри

иви , 7 г.,

Публикувано на 26.07.2017

вие тапаци не мали да ми давате награда

От редакцията: На всички, които са ни изпратили адреса си сме изпратили и ние наградите. Така че ако ни напишеш името си и фамилията си, точния си адрес и телефон на родител за връзка ще изпратим и твоята. Без да знаем къде живееш, това няма как да стане и при най-голямото ни желание. Ако разбира си спечелила, а ако не си просто участвай в някой друг от конкурсите ни и все някога ще получиш награда.

петя , 7 г.,

Публикувано на 30.07.2017

браво на тези коитоспечелиха

петя , 7 г.,

Публикувано на 03.08.2017

браво на тези които спечелиха

ПЕТЯ , 7 г.,

Публикувано на 03.08.2017

гоши си и ска наградата

От редакцията: Ако ни даде телефон ще я получи, иначе се оказа, че няма как да стане без него.

иви , ,

Публикувано на 14.08.2017

да добре

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град